Aniversare Horticultura 70

10 - 12 octombrie 2018     București, România

Sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare în domeniul horticulturii din cadrul Facultății de Horticultură de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Bucureşti este un moment de mare bucurie pentru cadrele didactice, absolvenții și studenții facultății. Cu această ocazie vom aniversa şi 20 de ani de învăţământ peisagistic la Bucureşti, fiind prima facultate care a înfiinţat această specializare în Romania.

Aniversarea celor 125 de ani de cercetare, învăţământ şi producţie vitivinicolă şi pomicolă la Staţiunile didactice şi de cercetare de la Pietroasa şi Istriţa reprezintă un moment de mândrie pentru întreaga comunitate ştiinţifică şi de producţie ce şi-a adus contribuţia la dezvoltarea celor două unităţi.

Consiliul Facultății de Horticultură are onoarea să vă invite să participați la manifestările prilejuite de aceste aniversări ce se vor desfăşura în amfiteatrul BpA al Facultăţii de Horticultură din cadrul Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Bucureşti, în perioada 10-12 octombrie 2018.

Festivitățile se vor desfăşura conform programului ataşat.

Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături la această importanta sărbătoare și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

București, Martie 2018

DECAN,
Prof. univ. dr. Dorel HOZA